NIEUWS: Het Amsterdamse VPPA en het Antwerpse Lobco2Care hebben besloten om samen te gaan werken.

Beide kantoren geloven in een bredere propositie voor klanten om zo een internationaler werkveld te bestrijken.

Pieter Veldhuizen van VPPA: “Nederland en België zijn economisch sterk met elkaar verbonden. We zien een toenemende vraag vanuit organisaties om breder en internationaler belangen onder de aandacht te brengen. Ik kijk er naar uit met Jan, Michaël en Dirk hier een bijdrage aan te leveren!”

Michael Pszeniczko, partner van Lobco2Care over de samenwerking: “VPPA en Lobco2Care werken reeds samen in gemeenschappelijke dossiers. We merken dat onze bedrijfscultuur heel gelijklopend is en daarnaast klikt het ook op persoonlijk vlak. Activiteiten van bedrijven stoppen niet bij de grens. De cultuur, politieke structuur en regelgeving verschillen echter sterk in Nederland en België. Om onze bestaande en toekomstige klanten beter te kunnen begeleiden kiezen we dan ook voor een gestructureerde samenwerking met VPPA.”

Neem contact op met Pieter van VPPA (pieter@vppa.nl) of Michaël van Lobco2Care (michael@lobco2care.com) om te verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen, of kijk eens op www.vppa.nl en www.lobco2care.com!